Foredragsholdere nær Skive med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Skive med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at personer, på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...