Foredragsholdere i nærheden af Slagelse med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle væsentlige former for underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter helstøbt musik og underholdning ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...