Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk, der leder efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...