Alkohol i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Alkohol i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du finder alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så personer, som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...