Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, der er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...