Foredragsholdere i nærheden af Tølløse med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så folk, der søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...