Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...