Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

ALPHA PRO

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

Vi spiller så længe det ønskes!

Profil

🔥 Holder du fest? Så vil vi gerne med! 💥
Vi er et mobildiskotek bestående af 6 entusiastiske og profesionelle unge fyre, der brænder for at levere 120% hver gang! Vi driver det her da vi brænder for vores fag og ønsker at yde maks kundetilfredshed, og være med til at få netop jeres fest til at peake! Med mange års erfaring, trods vores unge alder, ved vi lige præcist hvad der skal til, og hvad det kræver at gennemføre en fest 110%!

Læs mere...

Mere om ALPHA PRO

ALPHA PRO leverer kvalitet af eksklusiv klasse, og yder højeste kundetilfredshed. Vi brænder for at levere lige netop hvad du ønsker, og vi vil være med hele vejen! Vores gratis rådgivning vil hjælpe dig med at finde netop den løsning du har behov for, og sørge for at dit arrangement bliver udført i bedste stil! Vi har flere års erfaring med faget, og er stærke på alle områder.

Q & A
--Hvad tilbyder i?
// Vi tilbyder alt inden for lyd, lys og billede. Vi har skarpe DJ's samt lyd- og lys-folk. Og så tager vi gerne billeder samt video til diverse arrangementer! Vi har også en selfieskærm som gæster selv kan tage billeder med. Derudover har vi også slush-ice maskiner der altid er et hit! (Evt. opblandet med lidt alkohol)

--Hvorfor har i ikke musik pĂĄ jeres profil?
// Vi vil spille så meget musik for jer, at det ikke må ligge her på siden. Så skriv til os idag, så kan vi spille vore musik til jeres næste fest! ;-)

--Kan man leje udstyr hos jer?
// Ja selvfølgelig! Alt kan lade sig gøre!

--Hvad koster i?
// Skriv til os. SĂĄ kan vi sammen finde en pris vi alle er tilfredse med!

Skriv til os idag, og så vil vi fortælle dig netop hvorfor vi skal hjælpe jer med jeres næste arrangement!

Kontakt ALPHA PRO

Kontakt ALPHA PRO via formularen her, sĂĄ vil ALPHA PRO vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.