Alt om VINYL - Søren Genefke

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

90 min + pause

Profil

Lær din plade at kende med dette spændende og inspirerende foredrag om vinylplader - lige fra produktion til cover. Bliv klogere på pladeselskaber, katalognumre, covers, fremstilling og en masse gode anekdoter fra vinylens verden.

Læs mere...

Mere om Alt om VINYL - Søren Genefke

Vinylplader har fået en rænæssance, og har overhalet både cd'er og digitale downloads, som det mest populære format at købe musik på. Men hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende? Hvad er deres historie?

Søren Genefke vil fortælle om sin bog, bestselleren Alt om VINYL. Den er spækket med sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til vinylplader samt hundredvis af flotte farvefotos og interviews med en række danske pladsentusiaster. Kort sagt, bogen indeholder alt, hvad der er værd at vide om vinyl.

Kontakt Alt om VINYL - Søren Genefke

Kontakt Alt om VINYL - Søren Genefke via formularen her, så vil Alt om VINYL - Søren Genefke vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.