Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

André Vejby

Prisniveau

Kr. 1.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 min - 10 timer

Profil

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også med diskotek 🕺🏽💃🏼 Du kan evt kombinere livemusikken med diskotek.

Læs mere...

Mere om André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits. Til dans eller under middagen, receptionen, i din butik etc.
Genre: 60’er 70’er 80’er 90’er 01’er og de hits der toner ud af radioen i dag. Spiller også Skotsk/Irsk musik, som du kender det fra Irske Pubs.
Mulighed for gæst eller gæster kan synge i mikrofonen selv mens jeg spiller - eller synge duet med mig :) . Stor erfaring med alt fra bryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper, studenterfester, julefrokoster, runde fødselsdage, receptioner, jubilæumsfester, MC fester, konfirmationer og værtshuse.
Er booket en del, så kontakt helst i god tid.
NYT NYT NYT NYT NYT.....
Som noget nyt kan du nu kombinere live-musik med diskotek. Vælg fx livemusik til middagen og diskotek til dans. Jeg stiller op med kraftigt anlæg, lysshow etc. Du og dine gæster kan ønske præcist de sange I gerne vil høre hele natten lang 💃🏼🕺🏽

Videoklip

Anmeldelser ( | af André Vejby: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt !!

Vi var så heldige at have André til at spille til vores kobberbryllup. Han er hele vejen igennem en super rar og behagelig mand, der har SÅ meget styr på hvad han laver. Musikken var bestemt med til at vi havde den fedeste fest 👏👏
Kan kun give de bedste og varmeste anbefalinger til André og håber bestemt vi skal opleve ham igen.

Anmeldt af Karen L. d. 12. februar 2020
5
1
5

5

Vi havde en fantastisk aften med et passende musikprogram til vores gæster.

Anmeldt af Knud Leth d. 12. februar 2020

Kontakt André Vejby

Kontakt André Vejby via formularen her, så vil André Vejby vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.