Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 3 dage

Anja Backmann

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Profil

Anja er en konservatorieuddannet sanger med en stor kærlighed for pop, soul og jazz og kan sætte den helt rigtige stemning til dit event. Skal der synges en sang til et bryllup, konfirmation etc., er Anja med til at gøre dagen endnu mere speciel. Sangene er selvfølgelig efter dit ønske og er du i tvivl, hjælper hun gerne med at finde det helt rigtige.

Læs mere...

Mere om Anja Backmann

Anja er uddannet sanger fra Syddansk Musikkonservatorium og lever af at undervise og spille koncerter. Hun har stor erfaring med at synge til bryllupper, fødselsdage o.lign. og er det perfekte valg, hvis du leder efter en stemme, der kan fortolke og fortælle lige netop det du gerne vil have.

Hendes virke som sanger spænder bredt fra at være eventsanger til frontfigur i egne projekter og sidst men ikke mindst at synge kor for bands live og i studiet.

Skriv en besked og lad mig gøre din dag helt speciel :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anja Backmann: 5.0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk god oplevelse

Det var en skøn oplevelse at have Anja ude til min fødselsdagsfest, hvor hun og hendes kompagnon på fineste vis fik arrangeret, at vi sang et gospelnummer i flere stemmer. Arrangementet sluttede af med, at de sang to smukke sange, som var helt specielt udvalgt. Af hjertet tak til Anja for hendes anerkendende og søde måde at være på og for at hun bidrog til at skabe den helt rigtige stemning til festen. Også en stor hilsen fra alle gæsterne som var imponerede over, hvor sjovt og dejligt det var at være sammen om en musikalsk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Anja.

Anmeldt af Lisbeth Wrang d. 12. november 2017

Kontakt Anja Backmann

Kontakt Anja Backmann via formularen her, så vil Anja Backmann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Berlin sunrise
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/9995/Berlin_sunrise.mp3