Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

ANTHEM

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 min, evt. 3x45 min

Profil

ANTHEM leverer en sprudlende swingende gang jazz på højt niveau. Groovy, flabet, velspillet og ikke mindst udadvendt. ANTHEM spiller primært egne numre med udgangspunkt i nyere jazz med et stærkt islæt af blues og fusion. Inspirationen går lige fra de gamle bebopmestre over Wess Montgomery til Steps Ahead og Branford Marselis.
Besætningen er Allan Bo Larsen, guitar, Nils Raae, piano, Thomas Metcalf, trommer, Morten Dreyer Nielsen, tenorsax og Henrik Mathiassen, bas.

Læs mere...

Mere om ANTHEM

ANTHEM spiller primært egne numre med udgangspunkt i nyere jazz med et stærkt islæt af blues og fusion. Inspirationen går lige fra de gamle bebopmestre over Wess Montgomery til Steps Ahead og Branford Marselis. Dog tager vi også enkelte standards under behandling som bliver leveret i vores helt egen version. Bandet blev dannet i 2014 og arbejder på et nyt album i efteråret 2017. Et klart valg til både koncert-events samt fester hvor velspillet og groovy jazz skaber den perfekte stemning både på dansegulvet og for de mere lyttende gæster.
Navnet ANTHEM har en klang af noget helligt, men det er dels en sammenskrivning af musikernes initialer samt et signaler om at vi mener musikken alvorligt på den sjove måde. Alle musikerne er garvede folk fra de københavnske scener som i Anthem har fundet sammen om at dyrke deres egen musik på en meget personlig og iørefaldende måde.
Line up:
Allan Bo: guitar
Niels Raae, piano
Thomas Metcalf, trommer
Henrik Mathiassen, bas
Morten Dreyer, saxofon

Kontakt ANTHEM

Kontakt ANTHEM via formularen her, så vil ANTHEM vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.