Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Esbjerg

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, der er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...