Foredrag om arbejdsglæde tæt på Frederiksberg

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så personer, der søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...