Foredrag om arbejdsglæde nær Gjerlev J

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest interessante, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så folk der er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...