Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Gråsten

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...