Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Greve

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, som leder efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...