Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Hillerød

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores udvalg dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...