Foredrag om arbejdsglæde tæt på Karup J

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at folk, der søger efter god musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...