Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Korsør

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så personer der leder efter den helstøbte musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...