Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Nørre Alslev

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også muligheder for inden en event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...