Foredrag om arbejdsglæde tæt på Randers

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...