Foredrag om arbejdsglæde nær Regstrup

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, der er på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...