Foredrag om arbejdsglæde tæt på Ribe

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores underholdende entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...