Foredrag om arbejdsglæde nær Sommersted

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer som leder efter den perfekte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...