Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Tarm

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det brede sortiment dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...