Foredrag om arbejdsglæde tæt på Vordingborg

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der leder perfekt underholdning og musik kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...