Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Aalborg her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, der søger efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...