Book foredrag om arbejdsmiljø nær Bylderup-Bov her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer som søger fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...