Book foredrag om arbejdsmiljø nær Esbjerg her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...