Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Frederiksberg her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så folk, der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...