Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Gørlev her

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, der søger efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...