Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Gråsten her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det så folk, som søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...