Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Greve her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...