Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Grindsted her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at personer, der leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også gode muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...