Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Hillerød her

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det så folk på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...