Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Holbæk her

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...