Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Horsens her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder fuldendt musik & underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...