Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Kolding her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en fest at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...