Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Løgstør her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, der søger efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...