Book foredrag om arbejdsmiljø nær Nørre Alslev her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der leder efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...