Book foredrag om arbejdsmiljø nær Odder her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...