Book foredrag om arbejdsmiljø nær Odense her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det således at personer, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...