Book foredrag om arbejdsmiljø nær Padborg her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...