Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Regstrup her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere, som leder efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...