Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Ribe her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...