Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Roskilde her

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...