Book foredrag om arbejdsmiljø nær Skibby her

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som søger fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...