Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Skive her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer på jagt efter fuldendt underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor mange genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...