Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Slagelse her

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...